Bestel hieronder: gratis magazine voor mensen met CLL

Dit magazine staat vol met up-to-date informatie over de ziekte CLL. De informatie is verkregen door interviews met diverse internist-hematologen en andere deskundigen. De (medische) teksten zijn geschreven in begrijpelijke taal en worden toegelicht met illustraties. Dit wordt aangevuld met persoonlijke verhalen en quotes van patiënten. Tevens wordt verwezen naar nuttige websites, apps en andere manieren van ondersteuning. Dit magazine kan een waardevolle aanvulling zijn op de behandeling.

Nanda Vreeke, verpleegkundig specialist oncologie/hematologie, Diakonessenhuis Utrecht:

“Ik adviseer mensen om ondanks de behandeling het leven zoveel mogelijk te laten doorgaan. Blijf indien mogelijk de dingen doen die je normaal ook gewend was te doen.”

De heer Peter Jessen: 

“Het liefst zou ik dit hoofdstuk afsluiten en mijn leven weer oppakken. Dat dit nu nog niet kan, valt me zwaar. Het wordt waarschijnlijk nooit meer zoals het was. Ik hoop dat de ontwikkelingen rondom de behandeling van CLL doorzetten en dat ik mogelijk in de toekomst gebruik kan maken van een minder belastende behandeling.”

Mevrouw Olga Verhoog:

“Ik sta er bijna nooit bij stil dat ik CLL heb. Soms zijn er momenten dat ik er wel aan denk, bijvoorbeeld als ik griep krijg. Dan besef ik dat het op een dag anders kan gaan.”

Hier aanvragen

'Leven met CLL'- Magazine voor uw patiënt

Het magazine 'Leven met CLL' voor uw CLL patiënten kunt u hier gratis bestellen

'Leven met CLL' - Display voor het magazine

Display voor 10 exemplaren van het magazine 'Leven met CLL'